DU hittar oss i Kungälv

Design

Kunden skall få en positiv upplevelse var gång dom möts av just ert företag, produkt eller tjänst. Vi hjälper er med att anpassa marknadsföringsmaterial efter målgrupp, budget o.s.v. samt förmedlar ert budskap eller tjänst.

några exempel

LOGO / GRAFISK PROFIL

Varumärke, logo eller re-design (vidareutveckling av er befintliga profil). Det är av stor vikt att man har en logotype och en tydlig grafisk profil så den plattform du arbetar på alltid blir ett tydligt igenkännande oavsett det är visitkort, folder, web, bildekaler, annonser m.m.

FÖRPACKNINGAR

Design som skapar ett värde. Information, känsla, användarvänlighet, exponeringsattraktion, miljö, funktion - sälj! Vi vill för dig göra en god designad förpackning som gör mer än att sälja produkten, den representerar varumärket och dess budskap.

ANNONSER

Stora som små, till tryck & till web.

TRYCKSAKER

Vi producerar dina trycksaker från start! Upplägg, layout, original, foto, tryck.

BUTIKSEXPO

Vi designar allt du kan tänka dig för butik! Pallställ, affischer, förpackningar, hyllkantsetiketter, rabattkuponger, takmobiler, pallsvep, hyllvippor, skyltar, griffeltavlor för chark och så mycket mer.

PROFILREKLAM

Vi hjälper dig ta fram den perfekta, kepsen, mössan, muggen, kylväskan eller precis vad du önskar. Vi är även återförsäljare för flera kända varumärken där vi hjälps åt att hitta den perfekta produkten för er att branda.

Redo att köra igång?

Vi är kostnadseffektiva, har höga krav på kvalitet och fungerande deadlines. Med gedigen erfarenhet tar vi dig genom hela processen och blir gärna din totalleverantör.

Solbräckegatan 27, 442 45 Kungälv

0705-45 31 53

info@arteria.se

Måndag-torsdag oftast från 6.00-17.00, fredagar går vi tidigt.
Men vi är ofta ute på jobb så ring och kolla att vi är på plats